• Geld storten
  • heropladen
  • top up
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 4 months 2 weeks ago - 3 leestijd

Hoe stort ik geld op mijn Nickel rekening via mijn bankkaart?

Je kunt geld op je rekening storten met een bankkaart, door de gegevens van je andere bankkaart in te voeren, op dezelfde manier als bij een online aankoop.

1. Log in op je online klantenzone of via je Nickel App
  2. Ga naar het tabblad "TRANSACTIES"
  3. Klik op "geld toevoegen" en vervolgens op "met kredietkaart"
  4. Kies het gewenste bedrag
  5. Klik op "herlaad mijn rekening"
  6. Voer je kredietkaartgegevens in en klik vervolgens op "per kaart betalen".
  7. Voer de code in die je per sms hebt ontvangen op de mobiele telefoon van de eigenaar van de bankkaart.

Dag en nacht, de je rekening wordt onmiddellijk aangevuld.

Wat zijn de limieten voor het storten van geld vanaf je bankkaart?

Elke maand kun je tot €950 in een of meerdere keren storten. Je teller wordt op de 1e dag van elke maand op 0 gezet en er wordt 2% van het bedrag in rekening gebracht.

Het minimumbedrag is €10.

De volgende buitenlandse bankkaarten kunnen niet worden gebruikt om je online rekening op te waarderen: Australië, Brazilië, Canada, Noorwegen, Mexico, Zweden en de Verenigde Staten.