• Google Pay
  • mobiel betalen
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 1 month 4 weeks ago - 2 leestijd

Hoe kan ik mijn kaart toevoegen aan Google Wallet?

Om te betalen met Google Pay kun je gewoon je Nickel kaart toevoegen aan je Google Wallet. Vervolgens kun je direct in  een winkel of online betalen met je Android toestel.  Deze service is 100% gratis en veilig đŸ™‚

Vanaf je Android-toestel :

Vanaf een Android smartphone of tablet:

• Open de Wallet applicatie of installeer deze eventueel vanuit de Play Store
  • Klik op "+ Toevoegen aan Wallet"
  • Selecteer "Betaalkaart"
  • Klik op "Een creditcard of bankpas toevoegen"
  • Scan je kaart of voer de gegevens handmatig in
  • Accepteer de algemene voorwaarden van Google Wallet
  • Authenticatie kan vereist zijn.
  • Klik op Volgende

Je kunt nu betalen met Google Pay!

Vanaf een compatibel verbonden horloge:

• Open de Horloge-applicatie
  • Klik op "Een kaart toevoegen
  • De wallet applicatie op uw Android-telefoon wordt geopend
  • Scan uw kaart of voer de gegevens handmatig in
  • Accepteer de algemene voorwaarden van Google Wallet
  • Authenticatie kan vereist zijn.
  • Klik op Volgende

Je kunt nu betalen met Google Pay!

Vanuit je Nickel applicatie:

Deze functie zal zeer binnenkort beschikbaar zijn, dus blijf op de hoogte!

Om veiligheidsredenen kun je de eerste 15 dagen na het registreren van je kaart bij Google Pay maximaal €200 uitgeven met Google Pay. Daarna gelden de gebruikelijke betalingslimieten.