• Google Pay
  • mobiel betalen
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 1 month 4 weeks ago - 2 leestijd

Hoe kan ik betalen met Google Pay?

Met Google Pay kun je direct online en in fysieke winkels betalen met je Android-toestel. Een 100% gratis en veilige service 🙂

In een fysieke winkel

Open direct vanaf je Android-toestel de Google Wallet-app, authenticeer en selecteer je Nickel kaart als je al andere kaarten hebt geregistreerd in Google Wallet. Houd je apparaat in de buurt van de betaalterminal om te betalen.

Tips: stel je Nickel kaart in als standaardkaart in Google Wallet om nog meer tijd te besparen!

Online of in apps

Als je online of in-app aankopen doet, tik dan op de Google Pay-knop en authenticeer jezelf om je aankoop af te ronden.

Om veiligheidsredenen kun je de eerste 15 dagen na het registreren van je kaart bij Google Pay maximaal €200 uitgeven met Google Pay. Daarna gelden de gebruikelijke betalingslimieten.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?
Neem contact op met de klantendienst