• Doorlopende betalingsopdracht
  • terugkerende overschrijving
  • betalingsopdracht
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 1 week ago - 2 leestijd

Hoe maak ik een doorlopende betalingsopdracht aan?

• Log in op je Nickel App
  • Ga naar het "transacties" tabblad
  • Klik op "Nieuwe overschrijving" en vervolgens op "Doorlopende betalingsopdracht".
  • Selecteer vervolgens de begunstigde uit de weergegeven lijst of voeg een nieuwe begunstigde toe.

Ter informatie: het toevoegen van een nieuwe begunstigde wordt binnen 24 tot 48 uur verwerkt. Gedurende deze tijd zijn overschrijvingen niet mogelijk.

• Voer het bedrag van de doorlopende betalingsopdracht in en klik op "Volgende".
  • Stel de frequentie en datum van de eerste overschrijving in en klik op "Volgende".
  • Controleer of alle informatie correct is ingevuld en klik op " De overschrijving goedkeuren".

Je doorlopende betalingsopdracht is aangemaakt!

3 dagen voordat een doorlopende betalingsopdracht wordt aangemaakt, verschijnt deze als een "nog te verrichten transactie".

Een doorlopende betalingsopdracht kan tot 24 uur voor de volgende datum van overschrijving worden verwijderd. Zoniet kan de overschrijving niet worden geannuleerd.

Een doorlopende betalingsopdracht kan alleen worden aangemaakt als er voldoende geld op je rekening staat.