• Limieten wijzigen
  • limieten aanpassen
  • limieten veranderen
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 1 month 2 weeks ago - 2 leestijd

Hoe kan ik mijn kaartlimieten aanpassen?

Je kunt je kaartlimieten gemakkelijk verlagen of verhogen :

• Vanuit je online klantenzone of je Nickel app:
  1. Ga naar het tabblad “KAART”
  2. Ga naar “Mijn limieten beheren”
  3. Maak de gewenste aanpassingen
  4. Voer je wachtwoord in
  5. Voer de beveiligingscode in die je per sms is toegezonden

Je limieten zijn nu succesvol gewijzigd 👍

• Door te bellen naar de klantenservice op het nummer 02 891 29 80
    Als je aanvraag wordt geaccepteerd, ontvang je een bevestigings-sms.

Om toegang te krijgen om je limieten te verhogen:

• Moet je langer dan een maand Nickel klant zijn.
  • Mag je de laatste 48 uur geen overschrijving hebben ontvangen.
  • Moet het bedrag dat je reeds hebt uitgegeven plus je resterende saldo, groter zijn dan je huidige limiet.