• Apple Pay
  • mobiele betaling
Matt
Artikel bijgewerkt door Matt 3 months ago - 2 leestijd

Hoe kan ik betalen met Apple Pay?

Met Apple Pay kun je direct in de winkel en online betalen met je Apple apparaat. Deze service is 100% gratis en veilig 🙂

In winkels

Apple Pay werkt overal waar contactloze betalingen worden geaccepteerd: winkels, verkoopautomaten, supermarkten, taxi's, metrostations, enzovoort.

• Vanaf je iPhone druk je twee keer op de zijknop, authenticeer je jezelf met Face ID, Touch ID of je wachtwoord en houd je je apparaat dicht bij de betaalterminal om je aankoop af te ronden.
  •  Vanaf je Apple Watch druk je twee keer op de knop aan de zijkant en houd je je apparaat dicht bij de betaalterminal om je aankoop af te ronden.

Vanuit je apps en online

Betaal gemakkelijk in Safari op je iPhone, iPad of Macbook. Je kunt Apple Pay ook gebruiken om je te abonneren op Apple Music en Apple TV+, en om apps en games te kopen in de App Store.

• e hoeft alleen maar op de Apple Pay-knop te drukken bij het doen van een betaling, je factuur- en aflevergegevens in te vullen en je te verifiëren met Face ID, Touch ID of je wachtwoord.