• Apple Pay
  • mobiel betalen
Matt
Artikel bijgewerkt door Matt 4 months 3 weeks ago - 2 leestijd

Hoe voeg ik mijn kaart toe aan Apple Pay?

Om te kunnen betalen met Apple Pay, kun je je Nickel kaart gewoon registreren in je Apple Pay Wallet. Op deze manier kun je direct in de winkel of online betalen met je Apple apparaat. Deze service is 100% gratis en veilig🙂
Je kunt je Nickel kaart op maximaal 2 apparaten registreren.

Via je Nickel app:

1. Log in op je Nickel App
  2. Ga naar het tabblad “Kaart”
  3. Klik op “Toevoegen aan Wallet”
  4. Controleer de laatste 4 nummers van je kaart die automatisch worden ingevuld
  5. Accepteer de algemene voorwaarden
  6. Voer de code in die je per sms hebt ontvangen om te bevestigen dat de kaart is toegevoegd.

Vanaf je Apple apparaten:

• iPhone :
    - Ga naar de “Wallet” applicatie en klik op het plusteken (+).
    - Klik vervolgens op “betaalkaart of creditcard”.
    - Scan de kaart om deze toe te voegen of voer de kaartnummers handmatig in.
    - Accepteer de algemene voorwaarden en tarieven.
    - Voer de per sms ontvangen code in om te bevestigen dat de kaart is toegevoegd.

• Apple Watch: selecteer de Apple Watch applicatie op je iPhone, vervolgens "Wallet & Apple Pay" en "Een kaart toevoegen".
  • iPad: ga naar je instellingen en open "Wallet & Apple Pay" en "Een kaart toevoegen".
  •  MacBook: ga naar Touch ID, "Systeem en voorkeuren" en selecteer "Wallet & Apple Pay" en "Een kaart toevoegen".

De eerste 15 dagen nadat je je kaart hebt geregistreerd bij Apple Pay, kun je maximaal € 200 uitgeven met Apple Pay. Daarna gelden de gebruikelijke betalingslimieten.

In het geval van fraude of verlies van je Nickel kaart, vergeet dan niet om ook de gedigitaliseerde versie ervan te deactiveren, direct in het tabblad "Kaart" van je Applicatie.