• buitenlandse betalingen blokkeren
  • buitenlandse betalingen activeren
  • buitenlandse betalingen blokkeren
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 4 months 2 weeks ago - 1 leestijd

Hoe kan ik betalingen in het buitenland blokkeren?

Op je Nickel rekening kun je betalingen in het buitenland activeren of deactiveren. Als je zelden buiten België reist, maakt het deactiveren van betalingen in het buitenland je rekening zelfs nog veiliger.

Om dit te doen:

1. Ga naar je online klantenzone of je Nickel app
  2. Ga naar het tabblad "KAART" en vervolgens naar kaartinstellingen
  3.  Activeer of deactiveer de functie door simpelweg op de knop te klikken.

Deze optie is volledig gratis ! 😀