• Overschrijving
  • overschrijving ontvangen
  • inkomende overschrijving
Artikel bijgewerkt door Anna 9 months 2 weeks ago - 1 leestijd

Hoe ontvang ik een overschrijving op mijn Nickel rekening?

Om een overschrijving te ontvangen op je Nickel rekening, hoef je enkel je IBAN te overhandigen aan de instelling of persoon die geld naar jou wil overschrijven.

Hoe vind ik mijn IBAN terug?

• Download de gratis Nickel App of ga naar je online klantenzone.

• In het tabblad “profiel” ga naar “Mijn bankgegevens bekijken”.

• Je kunt ook naar een Nickel Punt bij jou in de buurt gaan en je IBAN vragen aan de uitbater. De uitbater geeft dan je IBAN op vertoon van je Nickel kaart en je identiteitsbewijs. Je betaalt dan een vergoeding van €1.

Aarzel niet om meldingen in te stellen via je app/klantenzone om gewaarschuwd te worden wanneer er een overschrijving binnenkomt op je Nickel rekening.