• IBAN
  • IBAN vinden
  • IBAN raadplegen
Artikel bijgewerkt door Anna 9 months 2 weeks ago - 1 leestijd

Waar kan ik mijn IBAN terugvinden?

• Raadpleeg deze gratis via je online klantenzone of je Nickel App, via het tabblad “transacties” en klik dan op “mijn bankgegevens bekijken”.

• Ga naar een Nickel Punt: De winkelier geef je je IBAN op vertoon van je Nickel kaart en je identiteitsbewijs. Er wordt een vergoeding van €1 in rekening gebracht voor het opvragen van je IBAN.