• Toegangscode
  • wachtwoord
  • geheime code
Aan de slag met Nickel
Mijn informatie wijzigen
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 1 week 1 day ago - 1 leestijd

Ik ben het wachtwoord voor mijn klantenzone vergeten: hoe vind ik deze terug?

Ga naar je online klantenzone of je Nickel App

1. Voer je 10-cijferige identificatiecode in (te vinden op de achterkant van je Nickel kaart) en bevestig
  2. Klik op “wachtwoord vergeten”
  3. Vul je identificatienummer, je telefoonnummer (het nummer dat je ons gaf) en je ID-nummer in
  4. Klik op "Wachtwoord opnieuw instellen"
  5. Maak je nieuwe wachtwoord aan
  6.  Klik op “ bevestigen”
  7. Bevestig je nieuwe wachtwoord
  8. Bevestig door de code in te voeren die je per sms hebt ontvangen

Om je wachtwoord te beveiligen :

• Schrijf deze nergens op
  • Gebruik geen te eenvoudige code, zoals je geboortedatum
  • Verander je code regelmatig: ga hiervoor naar je online klantenzone of naar je Nickel App in het tabblad “profiel”