• Nummer
  • telefoon
  • telefoonnummer
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 2 months 2 weeks ago - 3 leestijd

Hoe kan ik mijn telefoonnummer veranderen?

Via je online klantenzone of je Nickel App :

1. Ga naar het tabblad “Profiel” en klik vervolgens op “Mijn profiel”
    > In de app: Bij de rubriek “contact”, klik op het potloodje naast “Telefoonnummer”
    > Op het web: In de sectie "contact" klik op "bewerken".

2. Volg vervolgens de volgende stappen.
    Je wordt ook gevraagd om de wijziging te bevestigen door een beveiligingscode in te voeren die per e-mail wordt verzonden.
    Daarna sms'en we je een code op je nieuwe telefoonnummer te verifiëren. We houden ervan als alles veilig is! 🔒😉 !

Via ons contactformulier

1. Vul dit document in en onderteken het.
  2. Scan je identiteitsbewijs (identiteitskaart, paspoort of verblijfsvergunning).
  3. Stuur ons deze informatie via ons contactformulier.

Om veiligheidsredenen moet je 24 uur wachten voordat je een nieuw verzoek kunt indienen om je persoonlijke gegevens (postadres, e-mailadres en telefoonnummer) te wijzigen.

Geef beveiligingscodes die je per sms hebt ontvangen nooit vrij. Deze codes zijn persoonlijk en vertrouwelijk en dat moet zo blijven.