• Persoonlijke gegevens wijzigen
  • persoonlijke gegevens aanpassen
  • persoonlijke gegevens veranderen
Matt
Artikel bijgewerkt door Matt 2 weeks 2 days ago - 1 leestijd

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen (aanspreektitel, burgerlijke staat, enz.)?

Als je een typfout hebt gemaakt bij het invoeren van je aanspreektitel, je burgerlijke staat (huwelijk of scheiding) hebt bijgewerkt of van geslacht bent veranderd, kun je je persoonlijke gegevens wijzigen via je Nickel klantenzone of mobiele app:

Hoe kun je je persoonlijke gegevens wijzigen?

1. Log in op je Nickel online klantenzone of via de Nickel app
  2. Klik op het tabblad "Profiel" en dan op "Mijn profiel"
  3. Klik op “Bewerken” naast de informatie die je wilt wijzigen > Voer je nieuwe informatie in
  4. Klik op “Bevestigen”.