• Vervanging kaart
  • kaart vervangen
  • kaart vernieuwen
Belgium
Artikel bijgewerkt door Adam 5 months ago - 3 leestijd

Hoe vervang ik mijn Nickel kaart?

Als je kaart verloren of geblokkeerd is, of je bent slachtoffer van fraude, blokkeer dan eerst je kaart.

Zodra je kaart geblokkeerd is, kun je deze vervangen door een nieuwe standaard Nickel, My Nickel, Nickel Premium of Nickel Metal kaart.

Ik wil mijn kaart vervangen door een standaard Nickel kaart:

1. Zodra je kaart geblokkeerd is, krijg je automatisch een vervang code per sms toegestuurd.
  2. Ga vervolgens naar een Nickel Punt naar keuze, samen met je identiteitsbewijs en je vervang code.
  3. Koop een nieuwe Nickel kaart voor €20 bij je Nickel verdeler. Nickel stort meteen na de vervanging van de kaart €10 terug op je rekening.
  4. Je ontvangt de nieuwe pincode van je nieuwe Nickel kaart per sms.

Ik wil mijn kaart vervangen door een My Nickel, Nickel Premium, of Nickel Metal kaart:

Zodra je kaart geblokkeerd is, kun je je nieuwe My Nickel, Nickel Premiumof Nickel Metal kaart direct bestellen via je online Klantenzone of via de Nickel App.

Je nieuwe kaart wordt binnen 15 werkdagen bij je thuisbezorgd.

Je gegevens wijzigen niet. Je behoudt hetzelfde IBAN nummer.

De geaccepteerde identiteitsdocumenten zijn: identiteitskaart, paspoort of verblijfsvergunning (geldige of verlopen vergunning + bewijs van verlenging).