• E-mailadres wijzigen
  • emailadres aanpassen
  • emailadres
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 1 week 4 days ago - 3 leestijd

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Je kunt je e-mailadres gemakkelijk wijzigen:

Vanuit je online klantenzone of je Nickel App

1. Ga naar het tabblad “profiel” en klik op “mijn profiel”
  2. In de rubriek “contact”, klik op de pen naast je e-mailadres
  3. Er zal een beveiligingscode worden opgestuurd naar jou via sms. De eerste cijfers van je telefoonnummer worden ter verificatie vermeld.
  4. Klik op “volgende”
  5. Voer je nieuwe e-mailadres in
  6. Klik op “bevestigen”
  7. Voer de per SMS ontvangen bevestigingscode in
  8. Bevestig je nieuwe e-mailadres door op de validatie link te klikken die naar uw nieuwe ingevulde e-mailadres is gestuurd: deze link is 24 u geldig.

Van zodra de aanvraag is ingediend, kun je jouw e-mailadres of telefoonnummer gedurende 24 uur niet meer wijzigen.

Via ons contactformulier

1. Vul dit document in en teken het.
  2. Scan je identiteitsbewijs (identiteitskaart, paspoort of verblijfsvergunning).
  3. Stuur ons deze gegevens via ons contactformulier.

Het duurt 24 tot 48 uur voordat je aanvraag is verwerkt.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?
Neem contact op met de klantendienst