• kaart blokkeren
  • kaart tijdelijk blokkeren
  • kaart deactiveren
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 9 months ago - 2 leestijd

Hoe kan ik mijn kaart tijdelijk blokkeren?

Bij Nickel kun je je kaart tijdelijk blokkeren wanneer je hem kwijt bent. Op deze manier kan je kaart niet door een kwaadwillend persoon gebruikt worden.

Om dit te doen:

1. Log in op je online Nickel klantenzone of via de Nickel app
  2. Ga naar de rubriek “KAART” en ga dan naar de sectie “veiligheid”
  3. Activeer of deactiveer de funcie “Mijn kaart tijdelijk blokkeren”  door simpelweg op de knop te klikken

Deze optie is volledig gratis!😀

Wanneer je je kaart hebt teruggevonden, kun je deze in 1 klik terug activeren en zo je kaart onmiddellijk weer gebruiken.

Zo niet, verzoeken we je om je kaart te blokkeren.