• Nummer
  • telefoon
  • telefoonnummer
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 9 months ago - 3 leestijd

Hoe kan ik mijn telefoonnummer veranderen?

Via je online klantenzone of je Nickel App :

1. Ga naar het tabblad “Profiel” en klik vervolgens op “Mijn profiel”
    > In de app: Bij de rubriek “contact”, klik op het potloodje naast “Telefoonnummer”
    > Op het web: In de sectie "contact" klik op "bewerken".

2. Volg vervolgens de volgende stappen.
    Je wordt ook gevraagd om de wijziging te bevestigen door een beveiligingscode in te voeren die per e-mail wordt verzonden.
    Daarna sms'en we je een code op je nieuwe telefoonnummer te verifiëren. We houden ervan als alles veilig is! 🔒😉 !