• Verbindingsproblemen
  • problemen met inloggen
  • onmogelijk om in te loggen
Een noodgeval, probleem?
Met mijn rekening
Matt
Artikel bijgewerkt door Matt 1 month 1 week ago - 5 leestijd

Hoe krijg ik toegang tot mijn online klantenzone of mijn Nickel app?

Om toegang te krijgen tot je online klantenzone, ga naar :

Online via een browser : https://app.nickel.eu/
De Nickel App: Download deze hier voor Android of iPhone

Je bent je 10-cijferige identificatiecode kwijt of vergeten :

De 10-cijferige identificatiecode staat op de achterkant van uw Nickel kaart

Je bent je 6-cijferige wachtwoord vergeten

Ga naar de inlogpagina  van je online klantenzone of je Nickel app

1. Klik op "Wachtwoord vergeten"
  2. Voer je 10-cijferige identificatiecode in (te vinden op de achterkant van je Nickel kaart)
  3. Voer het telefoonnummer in dat bij je rekening hoort en het kaartnummer van je ID
  4. Klik op "wachtwoord opnieuw instellen"
  5.  Je ontvang dan een SMS met een tijdelijke toegangscode.

Indien je identiteitsbewijs is vernieuwd of veranderd, kun je ons je nieuwe document toesturen via ons contactformulier dat je hier vindt.

Als je de SMS niet ontvangen hebt, is het telefoonnummer dat in je online Nickel klantenzone is ingevoerd mogelijk niet correct. Als je dit nummer wil wijzigen, vul dan het volgende contactformulier in.

Na het invoeren van 3 foute codes, moet je 24 u wachten voordat je dit opnieuw kunt proberen, of voor je kunt vragen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Je ondervindt technische problemen op je computer

Gebruik bij voorkeur een computer met een recente browser. De meest gebruikte browsers zijn: Google Chrome, Mozilla Firefox.

Je ondervindt technische problemen met de Nickel App

Probeer de app volledig te sluiten en opnieuw te starten, of zelfs te verwijderen en opnieuw te installeren. Als dit nog steeds niet werkt, laat het ons weten op: 02 891 29 80