• Bestel MyNickel
  • Nickel Premium
  • Nickel Premium bestellen
Matt
Artikel bijgewerkt door Matt 1 month 2 weeks ago - 2 leestijd

Hoe activeer ik een My Nickel, Nickel Premium of Nickel Metal kaart?

Hoe activeer ik mijn My Nickel, Nickel Premium of Nickel Metal kaart?

Je kunt je My Nickel, Nickel Premium of Nickel Metal kaart activeren zodra je deze ontvangen hebt.

• Log in op je Nickel online klantenzone of via je Nickel app
  • Klik op het tabblad “Kaart” en vervolgens op “Ik activeer mijn kaart”
  •  Voer je 10-cijferige identificatiecode in die zich op de achterzijde van je nieuwe kaart bevindt en klik op “bevestigen”
  • Wanneer je dit doet via je online klantenzone, voer dan opnieuw je 6-cijferige toegangscode in
  •  Voer de per SMS ontvangen veiligheidscode in en klik op “Bevestigen”

Je kaart is geactiveerd! ✔️ !

Wat moet ik doen met mijn oude Nickel kaart?

Zodra je nieuwe kaart is geactiveerd, moet je je oude kaart vernietigen om frauduleus gebruik te voorkomen. Zelfs wanneer je je oude kaart deactiveren, kunnen persoonlijke gegevens die zijn opgeslagen op de chip gemakkelijk worden misbruikt. Daarom raden we je aan om de kaart en de chip in meerdere stukken te knippen en deze stukjes vervolgens in verschillende vuilbakken weg te gooien.