• sms meldingen
  • sms bankieren
  • meldingen
Veiligheid en privacy
Waarschuwingen en meldingen
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 3 weeks 1 day ago - 2 leestijd

Hoe kan ik informatie over mijn rekening per sms ontvangen?

Je kunt gewoon de onderstaande trefwoorden naar keuze sturen naar het nummer +32 460 21 39 26 om onmiddellijk informatie over je rekening te ontvangen. Je hebt toegang tot gratis 60 sms-berichten per jaar.

TrefwoordInformatie die je zult ontvangen
SALDOJe beschikbare saldo bedraagt: €x
IBANHier is je IBAN : xxxxxxxx
En je BIC xxxxxxx
Ons advies: kopieer deze!
REKENINGAFSCHRIFTEN

Je beschikbare saldo bedraagt:  €xx,xx
Je laatste transacties:

12/03/XX :  -of + €xx,xx
07/03/XX : - of + €xx,xx
04/03/XX : - of + €xx,xx
Je kunt meer transacties rechtstreeks vanuit je online klantenzone of je Nickel App bekijken.

Nickel

LIMIET

Hallo, je huidige limieten zijn:

- Betaling standaardlimiet X,XX/€1500,00
- Geldopname standaardlimieten: X,XX/€300,00
- Sorting standaardlimiet: X,XX/950,00
Je kunt je limieten aanpassen in je online klantenzone of in je Nickel App.

Nickel

STORTING

Hallo, je huidige limieten zijn:

- Betaling standaardlimiet X,XX/€1500,00
- Geldopname standaardlimieten: X,XX/€300,00
- Sorting standaardlimiet: X,XX/950,00
Je kunt je limieten aanpassen in je online klantenzone of in je Nickel App.

Nickel

OPNEMEN

Hallo, je huidige limieten zijn:

- Betaling standaardlimiet X,XX/€1500,00
- Geldopname standaardlimieten: X,XX/€300,00
- Sorting standaardlimiet: X,XX/950,00
Je kunt je limieten aanpassen in je online klantenzone of in je Nickel App.

Nickel

REKENING

Hallo, je rekening werkt normaal.
Je beschikbare saldo bedraagt €xx,xx.
Tot ziens, Nickel.

Je Nickel rekening is geblokkeerd: je hebt je jaarlijkse bijdrage niet betaald.
Ga naar https://app.nickel.eu om je rekening te heractiveren.
Tot ziens, Het Nickel Team

Hallo,
Je Nickel rekening is geblokkeerd: je saldo staat in het rood.
Herlaad je Nickel rekening om er zo snel mogelijk gebruik van te maken.
Tot ziens, Nickel

Hallo,
Je Nickel rekening is geblokkeerd. Neem contact op met de klantendienst om je situatie te regulariseren.
Tot ziens, Nickel

LOGINHallo, je Nickel login is per e-mail naar je toegestuurd. Wil je je e-mailadres wijzigen? https://support.nickel.eu/nl-be/hoe-kan-ik-mijn-e-mailadres-wijzigen

Hoeveel kost het om een sms te versturen?

Deze sms'jes hebben geen toeslag, maar worden afgetrokken van je pakket van 60 gratis sms'jes per jaar.

Zodra deze 60 sms'jes opgebruikt zijn, wordt er €1 in rekening gebracht voor 10 extra sms'jes. Je kunt je verbruik opvolgen in je Nickel Klantenzone of Applicatie:

1. Ga naar het tabblad “Profiel”
  2. En vervolgens naar “Mijn waarschuwingen”.

Wat moet ik doen als ik geen sms-berichten ontvang?

Controleer je mobiele telefoonnummer rechtstreeks via je Nickel klantenzone en werk het bij indien dit nodig is.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?
Neem contact op met de klantendienst