• activatie kaart
  • activering kaart
  • activeren
Matt
Artikel bijgewerkt door Matt 2 months 2 weeks ago - 2 leestijd

Hoe lang duurt het om mijn rekening en kaart te activeren?

Voor de Standard Nickel kaart:

Je kunt je rekening en je kaart meteen gebruiken zodra je je kaart hebt ontvangen in een Nickel Punt.
Je geheime code wordt onmiddellijk en gratis per sms verstuurd op het gsm-nummer dat je bij de opening van je Nickel rekening hebt opgegeven.

Voor andere kaarten : My Nickel, Nickel Premium en Nickel Metal

Wanneer je je kaart ontvangt, kun je deze meteen activeren op je online klantenzone of via de Nickel App.
Indien je vroeger een standaard Nickel kaart had, kan deze nog steeds gebruikt worden tot je nieuwe kaart geactiveerd is.