• Rekening openen
  • openen rekening
Belgium
Artikel bijgewerkt door Anna 1 month 2 weeks ago - 2 leestijd

Hoe een Nickel rekening openen?

Meteen online :

Ga naar :https://welcome.nickel.eu/nl-be en volg de stappen ! Het kost maar enkele minuten tijd om je online in te schrijven.
Aan het einde van je inschrijving ontvang je een 5-cijferige code per sms.
Ga dan naar een Nickel Punt naar keuze met:

• Je 5-cijferige code (deze is 15 dagen geldig)
  • Je identiteitsbewijs
  • €20 voor de aankoop van je kaart

Bij een Nickel Punt:

Breng je identiteitsbewijs en je gsm mee

Ga naar een Nickel Punt naar keuze en vraag naar een Nickel kaart (€20)

Schrijf je dan in op de totem in het Nickel Punt of online via je gsm

Eens je je kaart hebt opgehaald:

- De Nickel verdeler geeft je een bewijs van het openen van je rekening, samen met je IBAN.
- Je ontvangt de geheime code van je Debit Mastercard per sms.
- Je kaart kan onmiddellijk worden gebruikt.

Als je eenmaal klant bent, en je Nickel standaard kaart hebt, kun je de My Nickel, Nickel Premium of Nickel Metal kaart bestellen via de app of in je Nickel klantenzone voor een supplement van € 30.

Je kunt onmiddellijk, en gratis, tot €250 cash storten van zodra je je rekening opent.