Hoe een Nickel rekening openen?

Hoe een Nickel rekening openen:

1- Via de online inschrijving voor het openen van een rekening voor volwassenen
2- In 5 minuten bij een partner krantenwinkel.
Consulteer de documenten die je nodig zult hebben bij opening hier

Stappen om een rekening te openen bij een partner krantenwinkel:

1- Koop een Nickel pack met je toekomstige Nickel Mastercard (€ 20) aan de kassa.
2- Op de Nickel terminal:
  • scan je identiteitsdocumenten,
  • Valideer de ingevoerde informatie,
  • onderteken de Algemene Voorwaarden en Tarieven.
3- De verdeler geeft je een ontvangstbewijs voor het openen van een rekening met daarop je IBAN met de volledige gegevens van je rekening. Je kaart is onmiddelijk in gebruik.
Als je je online hebt ingeschreven, hoef je alleen maar je kaart rechtstreeks af te halen bij een Nickel verdeler.

Stappen om een rekening online te openen:

1- Schrijf je online in op het formulier, voeg je identiteitsbewijs toe en vul je telefoonnummer in.
2- Je ontvangt een 5-cijferige code per sms (geldig gedurende 30 dagen).
3- Ga naar een Nickel krantenwinkel van je keuze.
4- Koop je Nickel pack en geef je 5-cijferige code aan de verdeler, zodat hij de opening van je rekening kan afronden, je kaart kan activeren en geven.

Eens de rekening geopend is:

• Je ontvangt per sms en op een volledig beveiligde manier je geheime code van de Mastercard.
  • Je kunt, als je dat wenst, onmiddelijk en gratis contant geld storten (€ 250) op je rekening voor de eerste storting.
Je kan dan:
  • Je Nickel klantenzone vanuit de app of op het web aanmaken.
  • Je rekening aanvullen per bankkaart
  • Je meldingen instellen voor e-mails en sms

Hoe bestel ik mijn Nickel Premium kaart?

Als je eenmaal klant bent, kun je de Nickel Premium kaart bestellen via de app of in je Nickel klantenzone voor een supplement van € 30.
De Nickel Premium kaart is een nominatieve kaart en is verkrijgbaar in 4 kleuren. Deze maakt het mogelijk om een minimum aan kosten in het buitenland te betalen en je geniet van een 100% nuttige verzekering.

Hoe kan ik een Nickel Premium aanvragen?

Je kan Nickel Premium bij de Nickel verdeler bestellen zodra je je Nickel account opent. Praat erover met je Nickel verdeler wanneer je je kaart activeert. Indien je reeds klant bent, kan je je direct inschrijven op Nickel Premium van je klantenzone of je mobiele app.
Om al het nieuws van Nickel te volgen, kun je ons volgen op social media!