• instellingen
  • meldingen
  • e-mail
Veiligheid en privacy
Waarschuwingen en meldingen
  • Hoe kan ik e-mail of sms waarschuwingen instellen?
Artikel bijgewerkt door Anna 9 months 2 weeks ago - 1 leestijd

Hoe kan ik e-mail of sms waarschuwingen instellen?

Je kunt ervoor kiezen om een melding via je app, per e-mail of per sms te ontvangen wanneer:

• je saldo onvoldoende is
  • je kaartlimieten bereikt zijn
  • je 3 verkeerde codes hebt ingevoerd
  • een transactie een bepaald bedrag overschrijdt
  • er een betaling in het buitenland is uitgevoerd
  • je een overschrijving ontvangt op je Nickel rekening

Om deze meldingen in te stellen, ga naar je Nickel app en klik op het tabblad “PROFIEL”. Klik vervolgens op “mijn waarschuwingen” en duid aan welke waarschuwingen je wil ontvangen.

Als je geen waarschuwingen ontvangt per e-mail of per sms, vergeet dan zeker niet te controleren of je e-mailadres en telefoonnumer up-to-date zijn in je online klantenzone/Nickel App.