Hoe krijg ik toegang tot mijn klantenzone?

Er zijn verschillende manieren om toegang te krijgen tot je Nickel klantenzone:

1 - Ga naar je Nickel klantenzone vanuit je gsm applicatie 📱:
De Nickel app is beschikbaar op iPhone en Android. Gratis en veilig. Ideaal om op elk moment van de dag je rekening te controleren!
Als dit de eerste keer is dat je inlogt, moet je een wachtwoord aanmaken. Zo kan je het doen:
  • Download de Nickel app.
  • Voer je 10-cijferige identificatiecode in (op de achterkant van je Nickel kaart) en je achternaam zoals aangegeven toen je je rekening opende.
  • Klik op "Maak je wachtwoord aan".
  • Voer de code in die je per sms hebt ontvangen.
  • Maak je eigen 6-cijferige toegangscode.
2 - Ga naar je Nickel klantenzone via je computer:
Via je computer kun je toegang krijgen tot je Klantenzone door hier te klikken. Log dan in met je10-cijferige identificatiecode (staat op de achterkant van je Nickel kaart).
Als dit de eerste keer is dat je inlogt, moet je een wachtwoord aanmaken:
  • Klik op "1ste login".
  • Voer je 10-cijferige identificatiecode in (op de achterkant van je Nickel kaart) en je achternaam zoals aangegeven toen je je rekening opende.
  • Voer de code in die je per sms hebt ontvangen.
  • Maak je eigen 6-cijferige toegangscode.
In geval van verlies of het vergeten van je identificatiecode, sms LOGIN naar 0460 21 39 26.

Toegang tot de klantenzone van je kind terwijl je ook klant van Nickel bent:
  • Voor ouders met een Nickel rekening: de toegang tot de rekeningen van hun kinderen verloopt via hun gebruikelijke klantenzone
  • Selecteer dan "Toegang tot een andere rekening"

Toegang tot de klantenzone van je kind zonder zelf een rekening te hebben bij Nickel:
  • Voor ouders die geen klanten zijn van Nickel: bij het openen van de Nickel rekening van je kind tussen 12 en 18 jaar word je per e-mail een identificatiecode toegestuurd.
  • Kies je eigen wachtwoord wanneer je voor het eerst in de klantenzone inlogt.
Deze login begint met CNV. Bijvoorbeeld: CNV 000 000 0
Ik kan nog steeds niet inloggen op mijn klantenzone, wat moet ik doen?
Als je, ondanks deze tips, nog steeds problemen hebt om toegang te krijgen tot je klantenzone, bekijk dan dit artikel hier.
Om al het nieuws van Nickel te volgen, kun je ons volgen op social media!